INSTALATII DE ALIMENTARE CU ENERGIE ELECTRICA A DIVERSILOR CONSUMATORI

Pentru Persoanele Fizice, aducem pe langa o calitate desavarsita a lucrarii, o responsabilitate a executiei, printr-o GARANTIE PE VIATA a lucrarii executate de catre echipele noastre de electricieni calificati ANRE.
Pentru Sectorul Industrial si Civil, oferim o garantie extinsa in functie de complexitatea lucrarii si capacitatea de a integra executarea instalatiei electrice, intr-un pachet complet alaturi de consultarea, proiectarea instalatiei, achizitia materialelor si executia conform standardelor de eficienta si calitate.

​ Cu o experienta atat in domeniul civil cat si in cel industrial, firma ACO ELECTRIC LINE, are capacitatea de a va oferi o gama completa de servicii in domeniul instalatiilor electrice, atat in ceea ce priveste consultarea, precumpararea, postcumpararea, proiectarea (PT ,DTAC ,DALI etc.) instalarea de tablouri electrice, cat si executia la cheie a oricarui tip de instalatii electrice pentru interior sau exterior cum ar fi:
Instalatii de legare la pamant
Instalatii de paratrasnet
Instalatii de alimentare a diversilor consumatori.
Instalatii de iluminat
Instalatii de prize

INSTALATII DE PAMANT (Impamantare)

INSTALATIILE DE LEGARE LA PAMANT (sau asa cum mai sunt cunoscute – instalatiile de IMPAMANTARE) au rolul de a ne proteja impotriva unui accident de natura electrica ce ar putea aduce daune materiale si mai ales umane, fie ca vorbim de provocarea unui incendiu, fie de deteriorarea consumatorilor electrici.
Mai exact, exista situatii in care, in cazul unor descarcari ale instalatiilor electrice sau daca sistemul electric este defectuos, tensiunea electrica poate creste amenintator, cu mult peste nivelul pragului de electrocutare sau de deteriorare a consumatorilor.
Este obligatoriu ca fiecare lucrare de impamantare sau de electricitate realizata, sa fie executata de firme autorizate ANRE, pentru a elimina riscul electrocutarii sau a accidentelor.
ACO ELECTRIC LINE – executa lucrari de legare la pamant (impamantare), pentru cladiri civile, cladiri comerciale si chiar cladiri industriale care necesita instalatii mai complexe.

INSTALATII DE ILUMINAT SI PRIZE

ACO ELECTRIC LINE – realizeaza orice tip de instalatii electrice, precum instalatiile de iluminat si prize.
Toate instalatiile electrice ce contin corpuri de iluminat si prize sunt executate conform normelor in vigoare, dar sint si personalizate in functie de fiecare imobil sau casa in parte, intrucat fiecare spatiu este diferit prin aspect si utilitate.
De exemplu, in cladirile rezidentiale, in cladiri publice, in locuinte instalatiile se realizeaza ingropat, iar in cele industriale (santiere, hale, baraci) instalatiile se executa aparent pana la tablourile electrice.
Instalatiile de iluminat si prize pot fi interioare sau exterioare, iar executia fiecareia dintre cele doua trebuie sa tina cont de diferentele dintre ele, motiv pentru care, exista solutii speciale pentru orice fel de instalatie.
ACO ELECTRIC LINE – va garanteaza o executie curata, conform regulilor in vigoare, la un pret decent, intr-un timp cat mai scurt, oferindu-va totodata garantia lucrarii efectuate.

INSTALATII DE CURENTI SLABI

ACO ELECTRIC LINE – proiecteaza si executa orice fel de instalatii electrice de curenti slabi, pentru cladiri rezidentiale, civile, dar si pentru cladiri industriale.
Instalatiile de curenti slabi sunt acele instalatii electrice care transmit curent electric de mica intensitate, inofensiv, spre deosebire de instalatiile obisnuite, precum instalatiile de iluminat si prize, care sunt mult mai periculoase si pot provoca inclusiv decesul.
Instalatiile de curenti slabi, sunt reprezentate de:
– sisteme de cabluri de retele de telefonie si fibre optice,
– sisteme de cablare structurala, detectie si avertizare,
– instalatii pentru prevenirea incendiului,
– instalatii de acces,
– televiziuni cu circuit inchis,
– retele de calculatoare,
– instalatii pentru semnalizari acustice si optice,
– instalatii electrofonice,
– instalatii de ceasuri electrice, etc.